Ik ben een ervaren HR professional en vind de veelzijdigheid van HR boeiend. Het balanceren tussen wet- en regelgeving en tussen het menselijke aspect (met vaak nog verschillende belangen) maakt mijn vakgebied interessant en uitdagend. Ik houd van studeren en het volgen van de laatste ontwikkelingen. Daarom heb ik zeer recent een opleiding gevolgd waardoor ik nu ook re-integratie specialist ben! 

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de universiteit van Groningen heb ik op het hoofdkantoor van een grote non-profit organisatie gewerkt als beleidsmedewerker P&O. Tot mijn takenpakket behoorde onder meer het gehele arbobeleid, functiewaarderingstrajecten, alles rondom dossieropbouw en ontslag. Het adviseren van leidinggevenden en directies over wet- en regelgeving (in combinatie met 9 van toepassing zijnde CAO's) en alle HR vraagstukken was een wezenlijk onderdeel van mijn functie.

Vervolgens ben ik als Manager Bedrijfsvoering werkzaam geweest binnen een instelling. Hierbij gaf ik leiding aan ICT, financiën, HR, secretariaat en facilitair.

Aangezien het adviseren in mijn bloed zit, koos ik er vervolgens voor om weer terug te gaan in een staffunctie als beleidsmedewerker HR en organisatieverandering.

Ik houd van studeren en het volgen van de laatste ontwikkelingen. 
Recent heb ik bij CS Opleidingen BV de opleiding Regie op Werkvermogen op hbo-niveau succesvol afgerond. Deze opleiding is de norm voor de re-integratie professional die zich wil onderscheiden binnen de vele aanbieders van tweede spoor re-integratie adviseurs. Mijn kracht is om mensen te motiveren de kansen en mogelijkheden te pakken en niet te zien op de beperkingen.

Voor mijzelf, en dus in mijn werk en mijn omgang met mensen, zijn eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid kernwaarden. Dat is de wijze waarop Ritter Advies zaken doet.